Tukkuakatemian aamu: Energisoiva työyhteisö

Energisoiva työyhteisö – miten luoda yrityskulttuuri, joka sitouttaa ja innostaa ihmisiä?

Aika: 23.11.2016 klo 9.00 - 12.00. Kevyt aamupala tarjoillaan 8.45 alkaen.

Paikka: Mannerheimintie 76 A, 5. krs.

 Koulutuksen sisältö ja kouluttaja

 - Presenteismi. "Porukka on paikalla, muttei anna parastaan." Todellinen potentiaali jää hyödyntämättä. Global Human Capital Trends tutkimuksen mukaan 90%:ia maailman hr- ja liiketoimintajohtajista näkee sitoutumisen suurimpana huolenaiheenaan.

- Yrityskulttuuri. "Yrityksen sisäilma, joka näkyy ja kuuluu uloshengityksessä. Näin on asiat täällä tapana tehdä. (tiedostetusti tai tiedostamatta)."

- Yrityskulttuurin johtamisesta. "Kulttuuria ei pääse pakoon. Yrityksen kulttuuri eletään arjessa todeksi kaikkien työntekijöiden toimesta päivittäin. Sinä johtajana määrität mitä tekemistä yrityksesi arvostaa ja sietää.”

- Yrityskulttuuri kilpailuetuna. "Yrityskulttuuria ei voi ja ei kannata kopioida, mutta inspiraation lähteitä voi ja kannattaa hakea.”

- Arvot. ”Kuvaavat sitä miten uskotte saavuttavanne tavoitteenne. Arvojen tulee puhutella järjen ja tunteiden tasolla. Yhteisesti jaettu arvo vs. henkilökohtainen syy.”

- Energiset ihmiset menestyvän yrityksen ja kulttuurin ytimessä. ”Kulttuuri syntyy ihmisten ajattelusta, puheista ja teoista."

 

Valmentajana toimii Mika Järvinen, Kuudes aisti. Valmennuksen tavoitteena on antaa inspiraatiota ja työkaluja oman työyhteisönsä kehittämiseen.

 Luennon aluksi tarjoillaan kevyt aamiainen. Koulutustilaisuuden hinta on 50 euroa. Perimme koko osallistumismaksun, mikäli osanottaja ilmoittamatta jättää varaamaansa paikan käyttämättä.

 Ilmoittautuminen 21.11.2016 mennessä osoitteessa: https://my.surveypal.com/Ilmoittautuminen-Tukkuakatemia-23.11.2016


  • 23.11.2016
Siirry sivun alkuun