YouSport.fi ja MTV.fi yhteistyöhön

YouSport.fi ja MTV.fi ovat sopineet sisältöyhteistyön aloittamisesta. Jatkossa YouSport.fi tuottaa kuntoilua, liikuntaa ja hyvinvointia koskevaa sisältöä MTV.fi-mediaan. Sopimuksen molemminpuolisena tavoitteena on jakaa kuluttajaa hyödyttävää urheiluun ja vapaa-aikaan pureutuvaa sisältöä suurelle yleisölle. Yhteistyö alkaa tällä viikolla.

"Yhteistyö avaa YouSport.fi:n asiantuntevissa artikkeleissa esiintyville lajeille ja palveluille uudenlaisen mahdollisuuden näkyvyyteen”, vahvistaa YouSport Finland Oy:n toimitusjohtaja Hanna Heikkilä. "Yhteistyö vahvistaa molempia medioita ja mahdollistaa tehokkaan tavan levittää liikkumisen ja hyvinvoinnin ilosanomaa."

Joulukuussa julkaistun YouSport.fi-verkkosivusto saa yhteistyössä aivan uuden ulottuvuuden. Sopimuksen myötä YouSport.fi:n artikkelit tavoittavat miljoonayleisön, mikä tekee YouSport.fi-verkkosivustosta entistä houkuttelevamman liikunta- ja hyvinvointialan yhteistyökumppanin.

YouSport.fi tarjoaa urheilusta ja aktiivisesta vapaa-ajasta kiinnostuneille kanavan, joka kannustaa ja aktivoi liikkumaan. Sivusto palvelee lajin valinnassa, välineiden hankinnassa, harrastamisen aloittamisessa ja oman tason nostamisessa – ohjaten aina eteenpäin jopa kilpauralle asti. Tarkoituksena on auttaa myös jo liikkuvia ja urheilevia kehittymään ja löytämään uutta virettä.

UVT 15.2.2017

Siirry sivun alkuun