Arvonnan säännöt - yousportskaba Skiexpossa

Säännöt

Arvonnan järjestäjä

Urheilun Vähittäis- ja Tukkukauppa ry.

Ehtojen hyväksyminen

Arvontaan osallistuminen tarkoittaa, että osallistuja on lukenut säännöt huolellisesti ja hyväksynyt ne.

Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien UVT:n henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. Osallistujan on täytettävä käyttämänsä somekanavan (Facebook tai Instagram) yleiset käyttöehdot. Osallistumisessa ei ole ikärajaa. Kaikki automatisoidut keinot osallistua ovat kiellettyjä. Epäillystä vilpistä tai huijausyrityksestä osallistuja menettää osallistumiskelpoisuutensa, ja UVT:llä on oikeus poistaa epäilyn kohde arvonnasta ilman erillistä ilmoitusta tai varoitusta.

Osallistumisaika

Äänestykseen ja arvontaan osallistumisaika on 2.11.2016 – 9.11.2016 klo 24 asti. UVT ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Palkinnot

UVT arpoo kaikkien YouSportskabaan inspiroivan kuvan somessa jakaneiden (Facebook ja Instagram) kesken käytettynä #yousportskaba Atomic Pro Skintec-sukset ja Head Knight Pro-visiirikypärän.
Palkinnot arvotaan tiistaina 15.11.2016. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Palkinnot ja niiden hinnat on esitelty YouSport.fi Facebook-sivulla.

Osallistuminen

Arvontaan osallistuminen edellyttää inspiroivan sporttikuvan julkaisemista sosiaalisessa mediassa.

Osallistuminen #yousportskaba  kilpailuun edellyttää kuvan ja tunnisteen jakamista Facebookissa tai Instagramissa.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja vahvistaa, että hän omistaa kuvan käyttöoikeudet, hänellä on oikeus julkaista kuva ja sen julkaisuun on suostumus kuvassa mahdollisesti näkyviltä henkilöiltä.

Arvonnan suorittaminen ja palkintojen lunastaminen

Kilpailun voittajat arvotaan 15.11.2016. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajia ei tavoiteta viikon kuluessa voitosta, on UVT:lla oikeus arpoa tilalle uudet voittajat. Voittajat julkistetaan viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta kun heidät on tavoitettu.

UVT:lla on oikeus julkaista arvonnan voittajien nimet ja kotipaikkakunnat sekä arvontaan jaetut kuvat tarinoineen eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Verot

Palkinnot mahdollistavat UVT:n jäsenyritykset sitoutuvat maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Henkilötietolainmukainen rekisteriseloste alla. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Urheilun Vähittäis- ja Tukkukauppa ry

Helsingissä 1.11.2016

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
Urheilun Vähittäis- ja Tukkukauppa ry
PL 150
00251 Helsinki
Puh: 050 536 3379
hanna.heikkila@stl.fi
 
2. Rekisteriasioista vastaava henkilö
Hanna Heikkilä
Puh: 050 536 3379
 
3. Rekisterin nimi
Urheilun Vähittäis- ja Tukkukauppa ry:n toimeenpanemien arpajaisten asiakasrekisteri
 
4. Rekisterin ja henkilötietojen käsittelyn käyttötarkoitus
Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään asiakkaan suostumuksella Urheilun Vähittäis- ja Tukkukauppa ry:n toimeenpanemien arpajaisten henkilöasiakasrekisterin ylläpitämiseen sekä voittojen lunastamisen ja arvontoihin osallistumisen arkistointiin ja käsittelyyn ja Urheilun Vähittäis- ja Tukkukauppa ry:n toiminnasta tiedottamiseen. Urheilun Vähittäis- ja Tukkukauppa ry:llä on oikeus käyttää asiakasrekisterin sisältämiä tietoja sähköisesti tai kirjallisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle.
 
5. Rekisterin tietosisältö
Henkilön etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
 
6. Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään rekisteröidyn itsensä arpajaisia varten antamista tiedoista.
 
7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto
Urheilun Vähittäis- ja Tukkukauppa ry ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille.
 
8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteriä ylläpidetään teknisenä tallenteena. Tietojärjestelmä on täysin suojattu ja sitä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.
 
9. Rekisteröidyn tarkastus- ja kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada kopiot niistä. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttämistä suoramainontaan ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tai rekisterinpitäjän asiakaspalveluun.

Siirry sivun alkuun